• Nemibeteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Bodnár Edina! A történetem a következő, 2015 júliusában szexuális kapcsolatot létesítettem egy hölggyel, akinél felmerültek, hogy talán nem volt teljesen egészséges, és elkaphattam tőle valamit. Hónapokig vártam, majd 2015 decemberében elmentem kivizsgáltatni magam, de szerencsére az eredményeim jók lettek, így teljesen megnyugodtam, hogy nem kaptam el semmit sem. Már lassan 2 év eltelt, és a péniszemen a fityma bőrfelületén, kör alakú bőrszínű kinövés alakult ki,sajnos bőrgyógyászt csak 1-2 hét múlva tudom felkeresni,és a kérdésem a következő lenne: Előfordulhat, hogy még annak a két évvel ezelőtti esetnek a következménye? Vagy esetleg egyéb gombás fertőzés? Azóta nem volt szexuális kapcsolatom, emiatt nem tudok mire gondolni. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Condyloma témában

        Sajnos okozhatja a tüneteket (condylomákat) a 2 évvel ezelőtti szexuális kapcsolat, mert a HPV évekig lappang a bőrben úgy, hogy nem okoz még tünetet. Condyline ecsetelőt javaslok a kezelésre.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász szakorvos

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2017. május 04., 14:17; Megválaszolva: 2017. május 11., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: