• Szoli utan feher folt mitol lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom! Erdeklodni szeretnek, hogy mitol jelent meg a feher folt a boromon . Vagy 2honapja kezdtem szoliba jarni most a negyedik alkalom utan vettem ezt eszre magamon igy visszaemlekezve elotte azon a reszen volt kb 3_4ilyen barna potty amit szinten max par honapja vettem eszre mint egy anyajegy kb de nem fajt nem viszketett alig volt lathato igy nem foglalkoztam vele. Ez most eltunt a szoli utan es feher folt lett a helyen. Nem teljesen hofeher de feher.nem faj nem viszket ez se, nem erdes szoval csak a szin valtozott azon a helyen. Elkezdtem szedni beta carotint meg kenem canestennel. Multhet csutortokon tortent pentek ota kenem. Talan mintha halvanyodott volna de lehet csak bekepzelem...:) csatoltam egy kepet ami meg frissen keszult. Ha esetleg on szerint helyre jon , jarhatok szoliba vagy alsonadragba szolizzak inkabb vagy varjam meg.hogy esetleg eltunik teljesen? Kepet sajnos nem sikerult felrakni azt irta mindig hogy nagyobb mint az engedélyezett meret. A terulet ahol van egyebkent a hasam es a peniszem talalkozosanal van...mondhatni a peniszem tovenel.

        Dr. Bodnár Edina válasza a fehér folt témában

        Gombás fertőzése van, amit Nizoral krémmel kellene kezelni. A terápiához a hajas fejbőr Nizoral samponnal történő kezelése is hozzátartozik. Amíg el nem tűnnek a foltok, addig nem javaslom a szolárium használatát, mert még erősebben szembe fognak tűnni a fehér foltok.


        Kérdés: 2017. március 28., 09:28; Megválaszolva: 2017. április 12., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy