• Bőrelváltozás vagy mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Olyan problémám lenne hogy középfülgyulladásom volt(mandulagyulladásból lett) melyre 1 hétig szedtem aktilduo antibiotikumot 1500mg/nap és zinnat-ot 1 hétig 1000mg/nap.Mikor az aktilduo antibiotikumot kezdtem el szedni rá 4 napra jöttek ki rajtam a bőrelváltozások.Először a homlokomon jöttek ki ezek a bőrelváltozások,majd elkezdtek halványodni.Már nem szedem az antibiotikumokat( múlt hét csütörtökön fejeztem be a zinnat-ot ) de újabb bőrelváltozás történt ezúttal a karomon jöttek ki.Voltam Jászberényben illetve Budapesten ezzel a problémával a bőrgyógyászaton de nem tudták megmondani a probléma okát. A bőrelváltozások viszketnek ha ruha ér hozzá,a bőrelváltozásokból nem folyik semmi. Arra szeretném kérni a doktornőt hogy vessen a csatolt képekre pár pillantást hátha megtudná mondani a probléma okát. Várom válaszát.Nagyon szépen köszönöm előre is. Tisztelettel:Tóth Éva

        Dr. Bodnár Edina válasza a Hólyagos bőrtünet témában

        Ún. bullosus erythema multiforme betegsége van, amit gyógyszerek és fertőzés is kiválthat. Forduljon bőrgyógyászati allergológia szakrendelésre, ahol ki tudjàk vizsgálni, Önnél mi okozza a panaszt.


        Kérdés: 2017. március 27., 22:10; Megválaszolva: 2017. április 12., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: