• Mi a teenndő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Hpv-s nemi szemölcsei vannak a páromnak már lassan 1 éve. Nem akar neki elmullni s már nagyon kivagyunk miatta. Borgyogyaszaton azt mondták neki, olyan kicsik a szemölcsei hogy nem fogják tudni leműteni. Mindent próbáltunk már de nem sikerül megszabadulni. elkövettünk az elmult napokban egy nagy hülyeseéget. Orálisan szexeltünk és most nagyon félünk hogy mi lesz ha kijön a számon vagy a torkomban? mit tudna tanácsolni nekünk? mit tegyünk? mostmár nem elég hogy ő beteg de azért is félünk hogy vajon velem mi lesz? kérem segítsen, esetleg a telefonszámát adja meg hogy felhivjam. nagyon sokat segítene. nagyon félünk, nem birjuk már.... Köszönöm válaszát előre is.

        Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

        Az Isoprinosinet szedjék mindketten, mert az segíti az immunrendszert a vírus elleni védekezésben. Az orális szexet semmiképp nem javaslom. Óvszert mindig használjanak szeretkezéshez, de azt tudni kell, hogy az sem véd teljesen a vírus átadásától.


        Kérdés: 2017. március 14., 16:10; Megválaszolva: 2017. március 20., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: