• Fehér pötty a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő, Tavaly októberben a párommal való szexuális együttlét során balatinisem lett, amely a makkomat és fitymámat is érintette. A tenyésztések negatívak lettek, de orvosi javaslatra antibakteriális és gombaölő krémekkel kezeltem, kb másfél hónapig. Ezután elmúlt, de többször kiújult. A végén a Fucidim krém jelentett megoldást. Közben mintát is vettek a makk alól (biopszia), és azt mondták hogy granulotózus (vagy valami hasonló) balanitisem volt. A gyógyulás óta azonban a makkon jelen van egy fehér pötty, ami a krémek (Fucidin, Fucicort) hatására halványodik, de utána visszatér. Pici, nem viszket, nem fáj, nem terjed, csak ott van. Csatoltam a képet. Ön szerint mi lehet?

        Dr. Bodnár Edina válasza a Nemi szerv témában

        Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. De ha a Fucidin, Fucicort krémek hatására javul, akkor bakteriális fertőzése van.


        Kérdés: 2017. február 06., 21:34; Megválaszolva: 2017. február 12., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel