• stria

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv! testépités során nagyon sok stria alakult ki a bőrömön.és azóta is a legapróbb súly ingadozás ,ha fogyok ha hizok akár egy kicsit is..repedek! sok vizet iszok,kenem a bőröm,vitaminok. de igyis.. mittehetnék hogy meg előzzem? tetoválást szeretnék hogy egy részét elfedje a striáknak.. de ha folyton megreped a bőrőm félek nincs sok értelme! tudna tényleges megoldást a problémára? mind megelőzés vagy akár eltüntetés céljából!szőrnyen elkeserít.. köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a stria témában

        Megelőzés szempontjából E-vitaminos testápolót javaslok. Eltüntetésben pedig kimondottan stria ellenes krémek és rádiófrekvenciás kezelések segíthetnek. A tetoválást semmiképp nem ajánlom, mert el fog tortulni, el fog mosódni a tetovált minta.


        Kérdés: 2017. január 30., 08:50; Megválaszolva: 2017. február 12., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy