• szeméremtest-gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktor nő! A szeméremtest ha hámlik (bizonyos időközökben plakkokban jön le róla a bőr), nem viszket és nem fáj, kivéve az egyik kisajakon, a húgycső közelében észlelt pirosabb és vérbő duzzanatot, mi lehet vajon az ok? hüvelyi folyás nincs, viszont úgy tűnik, ez a hámlás dolog egyre nagyobb kiterjedésű. kb. 1 hónapja kezdődött, a duzzanat csak ma jött létre. nemrégen (1 hónapja) voltam nőgyógyászati szűrésen, igazából nem szerettem volna már megint elmenni. hónapok óta nem használok semmi nem természetes kozmetikumot, fehérneműim mindegyike pamut. eléggé félek a betegségektől.. válaszukat köszönöm!!

        Dr. Bodnár Edina válasza a szeméremtest probléma témában

        Forduljon személyesen bőrgyógyászhoz a problémával.

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2013. február 27., 19:27; Megválaszolva: 2013. március 03., 22:10

        Tudjon meg többet: szeméremtest probléma
      • Kérdések és válaszok a témakörben: