• tinea corporis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van egy 8 éves kislányom!A tünetek alapján tinea corporisa van,egy uj kiskutya került hozzánk de már elajándékoztuk!a lányomnak egy hónapja van a nagyobbik seb a nyakán,a többi nem rég jött ki,félni kel ettöl?vagy el fog neki múlni?Most jelenleg 4 napja terbisil kidet szed,de nem igazán látok javulást!Mi a tehendő ijenkor?Vagy hosszan tartó kezelésel jár?Ja és 3 hétig pevaryl krémmel kezeltem!

        Dr. Bodnár Edina válasza a tinea corporis témában

        Terbisil kidet 6-8 hétig kell szedni, ahhoz hogy a tünetek a későbbiekben se térjenek vissza. Sajnos ez fertőző betegség, ezért akinek a kutyát elajándékozták, őt is figyelmeztetni kell a kezelés szükségességére, ill. a kutyust is kezeltetni kell állatorvos által.

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. november 27., 21:16; Megválaszolva: 2012. december 03., 11:46

        Tudjon meg többet: tinea corporis
      • Kérdések és válaszok a témakörben: