• ekcémás fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        dr.Bodnár Edina bőrgyógyász dr.nő részére! Kedves Doktornő! Megköszönöm ez év áprilisában írt válaszát. Sajnos április óta sincs semmi változás az ekcémás fejbőrömmel, a sok kenőcs,hajszesz/Glo-busz sampon,Crem Cutivate Cr.,Locoid Crelo,Advantan kenőcs hidrofillel, Advantan kenőcsSpir.szalic.4 alkalommal felírva, spir.salic.advantan hajszesz. Nagyon ki van már a gyomrom az egész szervezetem. Dg. Seborrhoea capitis. Szeretném a K.doktornőtől megkérdezni,hogy a fejbőrön keresztül a fent leírt kenőcsök felszívódnak a szervezetbe,mert én érzem a hatásukat, és milyen káros mellékhatás alakulhat ki. A másik kérdésem lenne még a K.dr.nőhöz, azt hallottam, hogy akinek a sok kenőcs ellenére nem múlik el az ekcémája,kórházba injekció sorozatot adnak és elmulik, valóban igaz-e ez a gyógyitási mód. Hová forduljak a továbbiakban?Milyen természetes kezelést javasol? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Molnárné

        Dr. Bodnár Edina válasza a ekcémás fejbőr témában

        A lokális steroidok kis mennyiségben felszívódhatnak a fejbőrről, de szisztémás hatást ilyen kis bőrfelületről felszívódva nem okoznak. Ha nem múlik a problémája, keresse fel személyesen a Bőrklinikát. Seborrhoeás dermatitisben nem szoktunk injectio sorozatot adni, nem indokolt.

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. augusztus 07., 21:22; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 23:11

        Tudjon meg többet: ekcémás fejbőr
      • Kérdések és válaszok a témakörben: