• Kéz- és lábizzadás - II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Jóna Angelika! Tanácsára csináltattam TSH vizsgálatot, eredménye 2.48 lett. Ez a ref. tartomány közepén van, gondolom akkor ez normális. Ideges lelkiállapotban ritkán vagyok, vagyis átlagos szerintem. Mégis szedjek vmi enyhe nyugtatót, mit tanácsol, milyet? Előre is köszönöm válaszát. Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a végtagzsibbadás témában

        Kedves Éva!

        Kéz-és lábizzadást okozhat stressz, ideges lelkiállapot, de alkatilag is lehet fokozott izzadás. Lehet szedni enyhe nyugtatót, melyet a háziorvos vagy pszichiáter fel tud írni önnek. Bőrgyógyászati rendelésen pedig tudnak írni izzadást csökkentő oldatot a kézre és  hintőport a lábra.

        Üdvözlettel: dr Bodnár Edina szakorvosjelölt


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-15 19:19:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy