• mi lehet a bajom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretnem megkerdezni hogy vajon miert feher a nyelvem, es mar egy eve elojottek eleg csunya kiutesek es elmulnak de visszajonnek es kb ugyanoda,voltam mar ovosnal de meg egy kezeles sem hatott gyogyszer vagy kremmel kenegetes, amugy kamion sofor vagyok es nem tudok mert nincs idom komolyabb kivizsgalasra elmenni, tehat mikor eloszor kijottek a kiutesek azt mondta az egyik borgyogyasz hogy lichen ruber aztan egy masik mior mar visszabb huzodtak de pirosabb volt a borom es kiszaradt hullott a borom por alakjaban mar mast mondott egy masik borgyogyasz , es most nincs olyan nagyon kijove de meg pirosas a borom es szaraz szemmel lathatoan de nem anyira mint akkor.Mi lehet a baj on szerint?

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        A lichennek típusos tünetei vannak, ezért ha bőrgyógyász állapította meg a dignózist, akkor valószínű, hogy az okozza a problémáit.


        Kérdés: 2011. december 11., 17:01; Megválaszolva: 2011. december 13., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy