• pattanások éltüntetése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr ! Két éve pattanásos az arcom és el szeretném tüntetni őket gyógyszerek nélkül.(itt nem sminkre gondolok).

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        A pattanások súlyosságát is látnom kellene a javaslattételhez. Ha enyhe fokú, és főleg mitesszerek, akkor a Lubexyl arclemosót és helyileg szárító pasztát javaslok, ezek vény nélkül is kaphatóak. Ha súlyosabb, és gyulladt, akkor antibiotikumos ecsetelő segíthet.Rendszeresen kell járni kozmetikushoz tisztításra, illetve segíthetnek pattanásos bőrre kifejlesztett gyógynövényes szappanok, arclemosók is, pl. Ilcsi kozmetikumok, illetve szalicilsav tartalmú kozmetikumok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 01., 19:36; Megválaszolva: 2011. december 05., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó