• Urologia nemiszerv herék-herezacsko

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELTdr. NŐ .SZeretném megkérdezni öntöl.,hogy kb, 2-3-hete ,nagyon rosz visz ketésem van aherezacskom kivülröl és nemtudom mért? Milehet a problémám ? És mivel hozhato kapcsolatba. Előre is köszönöm válaszát. Tel: 06 70 314 7494

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Legtöbbször gombás fertőzés áll a háttérben, ezért Lomexin kenőcs javasolt. Ha nem javul, vagy visszatér a probléma, ellenőriztetni kell a vércukrát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 30., 13:36; Megválaszolva: 2011. december 01., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?