• Arcápolás Skinoren mellé

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Most kezdem használni a Skinorem krémet, enyhén aknés bőrömre. A bőröm nem túl zsíros, de sajnos hajlamos megjelenni a szám környékén néhány pattanás. Az lenne a kérdésem, hogyha szükséges használnom hidratáló krémet, akkor azt a skinoren felkenése után vagy előtte használjam, illetve melyik hidratáló krémet ajánlaná (lehetőleg könnyű, nem zsíros)? Lehet benne gyulladáscsökkentő ill. más akne-ellenes hatóanyag? Válaszát köszönöm.

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező! A Skinoren használata után várjon néhány percet majd ezután használja a hidratáló krémet. A Biodermának a Hydrabio termékcsaládját,a La Rochenak a Hydraphase vagy Toleriane termékeit ajánlanám,de többféle gyógyszertárban kapható krém megfelelő lehet. Az akne ellenes készítmények általában szárító hatásúak, abból is nyugodtan javasolom ezeket a márkákat(Sebium, Effeclair). Gyulladáscsökkentő készítmények receptkötelesek és látatlanban nagyon nehéz is ilyet ajánlani. Próbálja ki a Skinorent, 4-6 hét szükséges a megfelelő hatáshoz és amennyiben nem javul, kontroll vizsgálatra jelentkezzen.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. november 26., 20:13; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy