• Gombostűfejnyi hólyagok a nemiszervemen.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Már nagyon rég óta kb.5 éve olyan problémával küzdöm hogy a hímvesszőmön és a heréimen gombostű fejnyi hólyagok vannak! Ezek a hólyagok nincsenek begyulladva, rendes bőrszínük van nem viszketnek szóval semmi gond nincs velük csak ott vannak és csúnya meg aggasztó hogy mi lehet az!! A herém tele van vele meg a hímvesszőmön is van de főleg a tövébe! Már Betadinnal kentem de semmi hatása nem volt! Voltam vele orvosnál is és azt mondta hogy fertőzésnek nincs nyoma és hogy csak szőrtüszők ezek a hólyagok! Az orvos írta fel rá a Betadint! Azt szeretném megtudni hogy tényleg csak szőrtüsző-e és hogy tudnák megszabadulni tőlük? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a faggyúmirigy témában

        Kedves Kérdező! Nagyobb faggyúmirigyekről lehet szó, ez nagyon gyakori probléma, de kezelést nem igényel. Ha nagyon zavaró, legjobb megoldást a lézeres eltávolítás jelent.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 26., 03:33; Megválaszolva: 2011. november 28., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?