• Fekete szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estet. Szamomra komoly problemaval kuzdok, fekete karikas a szemem alja. Nagyon konnyen elfaradok, es sokszor oktalanul igen sapadt vagyok. A munkaban faratsaggal piszkalnak vagy kerdeztek hogy drogozom e? Kivettem 2 het szabadsagot pihentem idoben fekudtem le es vitaminoztam de nem javult. Mint emlitettem gyorsan faradok es a nap nagy reszeben komas vagyok nem nagyon tudok oda figyelni. Neha nagyon gyorsan ver a szivem durvan gyorssan ienkor szedulok de altalaban nagyon lassu. Mas egyeb tapasztalaom is van csak itt nem ferne el ebben kernek segitseget vagy valamien tanacsot elore is nagyon koszonom.

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a karikás szem témában

        Tisztelt Kérdező! Mivel én bőrgyógyász vagyok, azt javaslom a szédüléssel, fáradékonysággal és szívveréssel kapcsolatban keresse fel háziorvosát, aki tovább küldi labor vizsgálatra(vérszegénység,vashiány kizárása, vesefunkciók ellenőrzése) esetleg a megfelelő szakorvoshoz irányítja pl. belgyógyászhoz, kardiológushoz, mivel tünetei hátterében többféle belgyógyászati ok állhat. A szem alatti sötét karika mögött lehet belgyógyászati betegség is,de nagyon gyakran alkati, örökölt dolog, amin nagyon nehéz változtatni. Bizonyos lézeres kezelések, hialuronsavas vagy saját zsírral történő feltöltés segíthet, esetleg házi praktikák és különböző gyógyszertárakban kapható kozmetikumok pl.a Vichynek van erre a célre stiftje.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. november 25., 01:11; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?