• hajhullás:szülés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 gyermekem születése után kórosan hullik a hajam immár 5 éve folyamatosan.A terhesség alatt nagyon erős szép lett,viszont 3 fogam is tönkrement,ezeket kihuzták.Elvégzett vizsgálam:Vérvétel Hypothyreosis-ra.negativ.Policiszta ovárium szindróma.negativ.Pajzsmirigy.negativ.Mammográfia.jó.Fogakban régi amalgán tömések találhatók.Börgyógyászom Diana 35 tabletta szedését javasolta,különösen az aknék kezelésére is hatásos.A wichy amilo pro szérumot használom 2 éve,akkor nem hullik ki 300 szál mosáskor,csak 150.Naponta fésülködéskor csak kád felett tudok belehajolva,hogy ne hulljon az ételbe napközben ha főzök,s ez így megy már 5éve,félek nem derül ki miért?viszont még nől utánna,babahajak a fejbörön észlelhetők.Kérném segitségüket a további vizsgálatokhoz,mit javasolnak?Köszönettel.Kovács Kitti.Tatabánya

        Dr. Gál Mónika válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Az ilyenfajta elhúzódó hajhullások hátterében góc állhat, ami gyakran nem okoz panaszt. teljes góckutatást javaslok, amiben kérnie kell a háziorvosa segítségét. Az ok megszűnésével ezek a diffúz hajhullások megállnak, a hajhullás ezen típusa visszafordítható.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. november 18., 17:45; Megválaszolva: 2011. november 22., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy