• Baj van???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányomnak születése óta krémezgetni kell a nyakát, fülecskéi mögött, hónalját... pirosság miatt. Mára ezek elmúltak. Egy helyen nyakánn jobb oldalt viszont nem. Elég csúnya szegényemnek. Azt mondták lehet az oka, hogy ha búkik beéefolyik a nyakába és attól sem múlik el. Elvittük orvoshoz. Írt fel neki egy krémet. 3x krémeztem be vele...estére nagyoon elkezdte vakarni és egy csomó lett a nyakán. Én egyből a legrosszabbra gondoltam... Mi lehet az oka? Mit tegyünk vele? Lehet a krémtől a csomó? Ránézésre is nagy. mintha valami mgcsípte volna és 3szorosára duzzadt volna. azonnal abba hagyam a krémezését. Mit gondol mi ez? Baj van? Köszönöm....

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Ezt a csomót mindenképpen fizikálisan is látni kell, sajnos erre online diagnózist nem lehet adni, feltétlenül mutassa meg újra a bőrgyógyásznak, legjobb, ha egy egyetemi klinika bőrgy. szakrendelést keresi fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 17., 22:47; Megválaszolva: 2011. november 21., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy