• sebes pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! A barátom péniszén szeretkezés után, ha nem mossa meg közvetlenülutána alaposan, apró vörös pöttyök illetve sebek jelennek meg, olyan, mintha kidörzsölte volna a hüvelyem, ő azt mondja, hogy olyan, mintha szétmarná, mintha nagyon savas lenne a hüvelyváladékom. Járok nőgyógyászhoz rendszeresen és nekem semmilyen tünetem nincs, lehet, hogy mégis van vmi betegségem? Mit lehetne tenni? Volt, hogy orális szex után is kipirosodott a bőre a szája körül, amikor ő frissen borotválkozott, lehet, hogy ennyire savas lene hüvelyváladékom? Köszönöm a választ előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a irritáció témában

        Kedves Kérdező! A péniszen lévő foltok inkább irritációnak felelnek meg, a hüvelyváladék egyébként normál esetben ilyet nem csinál, pH-ja enyhén savas. Ha spontán megszűnnek ezek a tünetek, és önnek sincs panasza, teendő nincs. Ha nem javulnak a kiütések, bőrgyógyász felkeresése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 15., 06:53; Megválaszolva: 2011. november 15., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy