• zsíros, hulló haj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ úr ! A hajam nagyon gyorsan zsírosodik, 2 naponta kell hajat mosnom, a fejbőröm viszket, kissé korpás és az elmúlt 4 hónapban nagyon erőteljesen hullik. Az arcbőrömre is jellemző az erőteljes zsírosodás, pattanások csak menstruációkor jelentkeznek. 1 éve és 3 hónapja szedem a Yadine tablettát, eddig semmilyen panaszom nem volt tőle, előfordulhat, hogy ettől hullik a hajam? Milyen sampont ill. termékcsaládot ajánl nekem ? Mitől lehetnek ezek a panaszok? Vérvételen egy hónapja voltam, teljes vérképet néztek, nincs sem vashiányom, sem vitaminhiányom. Szükség lehet más típusú vizsgálatokra? Köszönöm a válaszát. Alexandra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Alexandra! A fejbőr betegsége okozhat hajhullást, ezt kezelni kell. Seborrhoeás ekcémáról lehet szó. A Yadine nem okoz ilyet. Próbálja meg a Node D.S. sampont használni, ha nem javul, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 08., 12:59; Megválaszolva: 2011. november 08., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?