• makk, fityma, kéz szárazság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2-3 hete kezdődött a kézszárazságom akkor a makkom és a fitymám makkom közeli része még csak kevésbbé volt száraz. nem tudom hogy közük van-e egymáshoz de kb egy időben jelent meg mindkettő. A Here zacskók tövében nincs szárazság. Mostanra a pénisz végén a bőr száraz és kissé repedezett (elég vékony réteg). A kézfejemen néhány ponton a bőr repedezetsége enyhe vérzést okoz. Egyéb tüneketre nem lettem figyelmes. Kenőcsökkel próbálom kezelni. A makkom környékét gomba elleni kenőcssel, bár a herezacskómnál és egyéb környező területeken nincs szárazság. Nem volt szexuális kapcsolatom, 1-2 hete Kreatin monohidrátot szedek, minden harmadik nap 10-13 gram.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a száraz bőr témában

        Kedves Kérdező! A makk, a fityma szárazsága gombás fertőzésre utalhat, ezért a gombaellenes kenőcsös kezelés folytatandó. a kéz szárazsága valószínűleg ettől független, legtöbbször időjárási okai vannak, A-vitaminos kézkrém használata javasolt. Ha nincs javulás, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 04., 10:56; Megválaszolva: 2011. november 04., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy