• RA

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szenvedek a rheumatoid artritis betegségben. Szó szerint, szenvedek. Képtelen vagyok napokon keresztül teljesen utálni magam, mert szinte nem tudok semmit csinálni. Ha már nem bírom elviselni a tehetetlenségem, és nekidurálom magam, hogy környezetemben rend legyen, egy hatalmas erőfeszítés. A Salazopyrin mellékhatása iszonyú vizesedést okozott, fulladtam három lépés után is. Ezt mellkasi fájdalom is kísért. A gyógyszer egyheti szüneteltetése után 7 kg-al könnyebb lettem, szinte csak pisilni jártam. Kellene egy alternatív megoldás, mely nem okoz mellékhatást. Félek, mert egyre rosszabb, nem tudom elfogadni ezt az állapotot, mert egy örökmozgó voltam!.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a reumatoid arthritis témában

        Tisztelt Kérdező! Nyugodtan keresse fel a reumatológust, aki a Salazopyrint írta fel Önnek, hiszen számos más lehetőség van a gyógyszeres kezelést illetően. Nem tudom, hogy esetleg a Trexan nevű gyógyszert próbálták-e már?


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. június 25., 08:35; Megválaszolva: 2011. június 28., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó