• Tisztelt Dr.Úr/Nő kérem segítsen kideríteni a következő tüneteimnek az okát .

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         Mi lehet  az oka annak hogy ilyen tüneteim vannak ? - izomrángás, fáradtság, csökkent légzés, szem fáradtság, nyálkahártya szárazság, ízületi fájdalmak

        WEBBeteg szakértő válasza a izomrángás témában

        Tisztelt Kérdező!


        Ahogy elmondja panaszait, lehet egy sima kimerültség, de lehet egy reumás vagy autoimmun betegség kezdete.  (Sjögren szindróma, reumathoid arthritis, polymiositis). Nézesse meg magát egy belgyógyásszal, akinek reumtaológia vagy immunológiai a szakosodása. Minél előbbi gyógyulást kívánok.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 15:09:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: