• Autoimmun betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb.egy éve diagnosztizáltak nálam kevert kötőszöveti autóimmun betegséget. Azóta napi 4 mg.Medrolt és heti 10 mg.Methotrexátot szedek. Amikor kezdődtek panaszaim, (még nem szedtem a gyógyszereket),az egyéb panaszaimon kívül nagyon elkezdett hullani a hajam. Megváltozott a szerkezete is, régen göndör volt, most pedig egyenes és nagyon kevés. Az lenne a kérdésem, hogy ez még változhat-e jó irányban vagy pedig ilyen marad? Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a autoimmun betegség témában

        Kedves Kérdező!

        Nem feltétlenül van összefüggés a hajszerkezet megváltozása és az autoimmun betegsége között. Ez inkább akkor szokott előfordulni, ha valamilyen citosztatikus kezelés hatására kihullik valakinek a haja és másként nő vissza. Szerintem speciális vitaminok szedésével inkább tud változtatni a haja minőségén.


        Üdvözlettel,
        Szántó Antónia immunológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 21:55:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó