• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő

        2006 ota Dermatomyositis betegséggel kezelnek.Betegségem kezdetén a CK 5991 volt most 56 szteroid szedése mellett. RF értékem most is folyamatosan 350. Kérdésem hogy lehet-e a betegségem következménye nagy fokú izzadás már csekély mozgás mellett is. Az izzadás miatt állandóan meg vagyok fázva mert kicsi mozgástól is a fejbőröm és a hátam vizes mindig ha nem mozgok nem izzadok.Menszeszem már 15 éve nincs  56 éves vagyok. Várom válaszát .Tisztelettel Szendi Márta

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező,

        A tartós szteroidszedés mellett növekedhet a testtömege,  ez közvetve okozhat izzadást. De mindenképpen érdemes más dolgokat (pl. pajzsmirigyműködés zavara) is kizárni a háttérben.


        Üdvözlettel
        Szántó Antónia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 21:32:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DR-nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy idén májusban volt egy terhesség megszakításom ( 23 hetes magzat) súlyos szívfejlődési rendellensége volt a babának. Küldtek vizsgálatokra és kiderült hogy az anti SSa >100 , ANA...