• Autoimmun betegség / SLE

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm 29 éves vagyok. 2000-ben megállapították nálam az SLE-t. Azóta több orvosnál is megfordultam, de sajnos a szteroidon, a vérhigítón, és a sejtölőkön kívül nem igazán tudtak mit kezdeni velem. Kérdésem: 1, a gyógyszerek mellett sem éreztem magam jobban. 2, Az orvosok a kérdéseimmel nem nagyon tudtak mit kezdeni, nem tudtak kielégító válaszokat adni. Most jelenleg nem állok orvosi kezelés alatt, de szükségem lenne rá. Tudna nekem javasolni egy olyan orvost aki tapasztalt ebben a betegségben? És esetleg ha lehetséges magánrendelője van? Köszönettel: anyamanya

        WEBBeteg szakértő válasza a SLE autoimmun témában

        Kedves Kérdező!

        Az SLE aktuálisan rutinszerűen elérhető kezelése valóban annyiból áll, amennyit Ön említett. Ahhoz, hogy orvost tudjak ajánlani, jó lenne tudnom, hogy hol lakik. Magánrendelésről azonban biztosan nem fogok tudni nyilatkozni, de immunológiai magánrendelés nem hiszem, hogy van.

        Üdvözlettel

        Dr. Szántó Antónia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 12:16:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DR-nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy idén májusban volt egy terhesség megszakításom ( 23 hetes magzat) súlyos szívfejlődési rendellensége volt a babának. Küldtek vizsgálatokra és kiderült hogy az anti SSa >100 , ANA...