• Raynaud

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        15 éves fiamnál Raynaud syndrómát állapítottak meg az érsebészeten.csuklóig belilul a keze.nem volt vérvétel,nem is küldtek tovább más vizsgálatra.egy értelmüen kijelenthető hogy raynaud syndrómárol van szó?

        WEBBeteg szakértő válasza a raynaud szindróma témában

        Tisztelt Kérdező!

        Tényleg lehet, hogy ez a helyes diagnózis, de kiegészítő vizsgálatok szükségesek, pl. kapillármikroszkópia és ennek függvényében immunszerológia.

        Üdvözlettel,

        Dr. Szántó Antónia

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:18:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DR-nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy idén májusban volt egy terhesség megszakításom ( 23 hetes magzat) súlyos szívfejlődési rendellensége volt a babának. Küldtek vizsgálatokra és kiderült hogy az anti SSa >100 , ANA...