• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR! KISKOROM OTA ASZMA BRONHIÁLOM VAN !GABONA,FÜFÉLÉKRE ALERGIÁS VAGYOK! KÉT HETE ROMLOTT AZ ÁLAPOTOM ORÁNKÉNT VENTOLINRA VOLT SZÜKSÉGEM!MAJD PÉNTEKEN ORVOSHOZ KERÜLTEM ÉS EGY SINGULÁR NEVÜ GYOGYSZERT KAPTAM!!! KÉRDÉSEM AZ LENNE HOGY HA BEKÖVETKEZIK EGY TERHESSÉGEM A GYOGYSZER A BÉBIT KÁROSITANI FOGJA VAGY VALAMI MÁS PROBLÉMA FOG TÖRTÉNNI???? VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!! TISZTELETTEL :KRISZTI

        Dr. Csősz György válasza a asztma témában

        Bocsánat, de szabadságon voltam Ezt a kezelőorvossal kell megbeszélni. Valószínűleg nem árt a terhességnek de ezt az tudja aki ezen gyógyszereket rendszeresen használja.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010. augusztus 01., 08:01; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Alvesco inhalátort használok. Szeretném elkezdeni a Yasminelle fogamzásgátló gyógyszer szedését. Ezeken kívül még Nebilet 5mg gyógyszert is szedek. Az Alvesco inh. használata befolyásolja a Yasminelle gyógyszer hatását?...