• Asztma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktór Nő/Úr sajnos most ujjult ki az asztmám viszont rendszeresen béta-blokkolót kell szednem . van megoldás arra hogy emellet a gyógyszermellett hörgőtágítót is szedjek?válaszukat előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a asztma témában

        Kedves Hölgyem! A béta-blokkolót mi miatt kell szednie?Ha vérnyomáscsökkentés miatt, akkor célszerűbb egyéb típusú szerre átállni. Ha mindenképp indokolt a béta-blokkoló, akkor szelektív béta-blokkolót kell választani, mely a légzőszervi béta-receptrokon nem hat.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 28., 14:45; Megválaszolva: 2010. június 30., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Alvesco inhalátort használok. Szeretném elkezdeni a Yasminelle fogamzásgátló gyógyszer szedését. Ezeken kívül még Nebilet 5mg gyógyszert is szedek. Az Alvesco inh. használata befolyásolja a Yasminelle gyógyszer hatását?...