• Laboreredmény: nagyon rosszat jelentenek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szívritmuszavar miatt kezelnek,voltam ékg-n,illetve holtervizsgálaton az értékelés folyamatban van.Ma 3-hét után megkaptam a teljes labor eredményt 3 érték aggaszt, Albumin% 66,4 ref é 55,9-65,8 Alfa 2 globulin 7,4 ref 7,9-12,2 Béta globulin 9,8 ref 2,9-5,7 félek ezek nagyon rosszat jelentenek. Asztmás vagyok,xyzal,1x1 alvesco 1puff reflux.nexium,2x1 kérném válaszukat kösszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kérdező!


        Elektroforézisében egyedül a béta globulin ami magasabb szintet mutat, a többi értéke eltérése minimális és elhanyagolható. A béta globulinok emelkedésének hátterében hyperlipoproteinemia állhat, talán magasabb lesz a choleszterinszintje. Ezen lehet gyógyszeresen segíteni, ha az lesz. Más oka véralvadási zavar lehet, de ezt nem észlelte. Igy arra kérem ne aggódjon, panaszain lehet segíteni. Az asztmájára a kezelés megfelelő, beleértve a reflux elleni kezelést is. Nem látom a Xyzal szedésének okát, ha csak nincs allergiás rhinitise.

        Tisztelettel:  Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-10 20:43:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Alvesco inhalátort használok. Szeretném elkezdeni a Yasminelle fogamzásgátló gyógyszer szedését. Ezeken kívül még Nebilet 5mg gyógyszert is szedek. Az Alvesco inh. használata befolyásolja a Yasminelle gyógyszer hatását?...