• Lehetséges-e hogy erositsuk az immunrendszerem es lehetseges-e hogy asztmas vagyok ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

                                               Tisztelt Brugos Dr.Ur !

        15 eves nagyvaradi lany vagyok.Nagyon sokat vagyok beteg.2007 novembereben gyomotrontgenre kuldtek ahol kiderult hogy sok savam van.Tavaly szeptemberbe ismet beteg lettem:fajt a torkom es erosen kogohtem. Ket heti kezeles utan kijott hogy Streptococus hemolitis B virus van a torkomban.7 napig eritromicint szedtem ra,de ezutan meignt elkezdett fajni a gyomrom.A Doktorno Nexiumot irt fel.3 hetig szedtem a Nexiumot amiutan ismet megfajdult a torkom, nagyon kohogtem es mellkasi fajdalmaim is voltak.2 napi antibiotikumos kezeles utan beutaltak a korhazba mivel erosen fajt es gorcsolt a gyomrom.A diagnozis astm bronsic volt.A gyomorpanaszok miatt elkuldtek gyomortukrozesre ahol a diagnozis gastrita acuta cu helicobacter pylori pozitiv votl.A korhazban 10 napig innekciot kaptam (axetint) es kohogesre gyomorpanaszokra meg gyogyszereket.13 napig amoxicilint 1000mg es claritromicint 500 mg kaptam.Ez utan maradt csak a dieta.Most megitn faj a torkom,nagyon csunyan kohogok,bevagyok rekedve es nagyon gyengenek erzem magamat.Mellkasi fajdalmam is van, ilyenkor azt erzem hogy nem kapok eleg levegot vagy hogy feszul ott valami.Mar keves fizikai mozgastol nagyon elkezdett dobogni a szivem es akkor szedultem is.Kivancsi lennek arra,hogy ez lehet-e asztma?Mert mar 6 eves korom ota van allergiam is porra,pollenre es tollra.Tavaly azt mondtak hogy asztma kezdetem van es irtak ra Ventolin es Flixotide sprayt.Eddig nem nagyon hasznaltam de mar szukseges az eros kohogeseknel.On szerint van megoldas arra hogy erositsuk az immunrendszerem vagy hogy elmuljon az allergiam,mert fel evig szedtem folytonosan symphoralt es csak megvannak a tuneteim. Lehetseges lenne-e hogy elmenjunk a Dr. Urhoz 1 vizsgalatra ? Ha igen hol talalhato meg a Dr. Ur ?! Varom valaszat! 

        Tisztelt doktor Ur/No !

        Tovabbra is a 15 eves nagyvaradi lany vagyok! Elfleejtettem leirni hogy meg most is gyakran hanyingerem van,gyomoregessel egyuttveve. Lehetseges-e hogy meg mindig helikobakterium legyen a gyomromba ?! Most nem hallottak semmit a tudomon vagy legcsovemen de az eros kohoges es a tobbi tunet miatt ismet axetin injekciot irtak fel 5 napra,hogy ne fajjon meg jobban a gyomrom a gyogyszerektol.

        Varom valaszaikat! Es nagyon koszonom elore is tanacsaikat!

        WEBBeteg szakértő válasza a immunerősítés témában

        Tisztelt Kérdező
        A Debreceni Tüdőgyógyászati Klinikán tud megtalálni szerdán és csütörtökön délelőtt. Hozza magával eddigi eredményeit.
        tisztelettel dr Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-19 16:31:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: