• Asztma gyógyíthatósági kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Csuth Ágnes! Tíz éves korom óta asztmás vagyok. Két gyógyszert szedek rá. Többször hallottam már azt,hogy az asztma nem gyógyítható,csak ideglenesen tünetmentessé tehető. A jelenlegi orvostudományi állás szerint mennyi eséllyel gyógyítható az asztma? Várom tisztelettel díjmentes válaszát!

        Dr. Kardos Tamás válasza a asztma témában

        A tudomány jelenlegi állása szerint az asthma bronchiale nem gyógyítható, csak gyógyszeres kezeléssel a tünetek csökkenthetőek, valamint tünetmentessé tehető, azonban az esetek egy kis részében tünetmentessé válhat akár gyógyszeres kezelés nélkül is.


        Dr. Kardos Tamás
        tüdőgyógyász

        Dr. Kardos Tamás

        Kérdés: 2011. november 27., 17:32; Megválaszolva: 2011. november 29., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: