• Allergia gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 2009-ben kezdődött az allergiám.Azóta minden szabadon vásárolható gyógyszert kipróbáltam,eredménytelenül(claritin,zirtec,cetirizin,stb.)Idén voltam egy allergológusnál,megvizsgált és kiderült...parlagfű allergiám van.Fel is írt egy gyógyszert,a neve: Aerius 5mg filmtabletta.Sajnos egyáltalán nem segít rajtam.A tüneteim ugyan azok és ugyanolyan erősek,mint eddig.Az orvos szabadságon van és nem elérhető.A kérdésem: írhat e fel esetleg a háziorvosom egy erősebb,hatékonyabb gyógyszert,vagy valaki más orvos?Mert ha az én dokimra várok,megöregszem.Nem beszélve arról,hogy kínoz,gyötör az allergia. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A parlagfű allergia nagyon heves tüneteket okoz, erre a kapható legerősebb gyógyszer az Aerius, ebből napi 2x1 tablettát vehet be, mellette használhat Nasonex orrsprayt (vényköteles) 2x2 szippantást. Ha ennyire erősek a tünetei, javaslom, jövőre kezdjen immunterápiát, mert úgy tűnik, a hagyományos gyógyszerelés már nem lesz elegendő! Olvashat erről a www.gyerek-allergia.hu honlapon (nem csak gyermekeknek!). Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 09:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 27., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: