• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TAVALY AZ ALLERGIÁMRA KAPTAM TELFAST-AERIUS TABLETTÁKAT AZT MONDTÁK NYUGODTAN 3DB-OT IS SZEDHETEK AZAERIUSBÓL.AZ IDÉN A SEFFALLERT SZEDEM DE AHOGY EGYRE TÖBB A PARLAGFÜ ERŐSÖDNEK A TÜNETEIM A KÉRDÉSEM AZ MIT LEHETNE MÉG MELLÉ SZEDNI VAGY EBBŐL IS SZEDHETEK 3-AT? TISZTELETTEL KATALIN

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Katalin! Én az Aerius tabletta-Nasonex orrspray kombinációját javasolnám, ezek a jelenleg kapható leghatásosabb allergiaellenes gyógyszerek. Aeriusból napi 2x1 tabl vehető be, Nasonexből, 2x2 puff adható. Szemcseppből az Opatanolt ajánlom, 2x1 cseppet naponta. Önnek is ajánlanám figyelmébe a következő évre a parlagfűallergia immunterápiás kezelését. Elérhető áron van és hatásos alternativa. Nem homeopátiás módszer, a pontos neve allergénspecifikus immunterápia. Kis adagokkal kezdett, fokozatosan növekvő adagú hozzászoktatás a lényege, egy speciális, nyelv alá adott oldattal. Fontos, hogy ezt 3-5 évig kell kitartóan csinálni, 2 hónappal a parlagfűszezon előtt kezdve és szezon végéig minden nap! Már a kezelés első évében drámaian csökkennek a korábban gyógyszerrel is alig uralható tünetek, érdemes belevágni. Többet olvashat erről honlapomon, a www.gyerek-allergia.hu-n. Jövő májusban kellene elkezdeni. Az általam kezelt immunterápiás páciensek idén még meg sem érzik a parlagfűszezont, annyira jól hat náluk a kezelés! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 10:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: