• Anafilaxia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Csáki Csilla..köszönöm a válaszát az anafliaxiás tünetre, elnézés még annyit szeretnék mondani, h tehát külön-külön mindkét gyógyszert szedtem már éveken keresztül, azelőtt is, azóta is vettem be,főleg a blokiumot,-a summetrolint azelőtt évekig hörghurutra szedtem és akkor ugy értelmezzem hogy keresztallergia okozta a tüneteket mivel vélelten együtt vettem be a kettőt? elnézést kérek. T. Magdolna

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Magdolna! Sajnos, több gyógyszer együttes bevétele okozhat ilyesmit, de az is lehet, hogy valami egészen más váltotta ki az anafilaxiát, így a távolból csak spekulálni lehet! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 09:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: