• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Egy ideje patanáshoz hasonlő viszkető kiütések jönnek rajtam. Kezdetben a vállamon ill. a hátamon, de mostmár a hasamon is. A mikor megjelenik egy ilyen kiütés, nagyon viszked, volt amit véresre vakartam. egy idő múlva magától elmúlik, kb. 2-3 hónap alatt, viszont kis idő múlva újabb keletkezik más helyen. Ha viszked akkor olyan mint egy pattanás, vörös színű, de ha elmúlik a viszketés kisebb lesz, nem emelkedik ki annyira. Nem állandóan viszked, hanep általában reggel és este. Mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Kiütés témában

        Kedves kérdező! A kiütések oka valószínűleg allergia, próbálj meg kitapasztalni, hogy mivel hozható összefüggésbe , például gyógyszer, étel. Ha ilyen kiütések jelennek meg, vegyen be antihisztamint, kenje be razokeverekkel


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 11:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó