• Allergia elleni gyógyszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktok Úr/Nő! Tulajdonképpen azt hiszem,hogy allergiás vagyok.. - a paradicsomra,az olajos magvakra sok kis apró pattanásszerű pöttyök jelennek meg az arcomon -a rovarcsípésre ha pl. pók és méh/darázs csíp meg, azon a területen óriásira feldagad, piros lesz és forró - a földre, nemtudok kimenni a kertbe pl. répát hozni, anélkül,hogy hosszúnadrág, pullóver lene rajtam,mert ha hozzáér a föld apró pici,viszkető pöttyök jelennek meg szunyogcsípésnél nem dagad fel óriásira,de ugyanez a helyzet az otthoniak már elküldenek ilyenkor orvoshoz, s a dr. Ca injekciót és Fenistil allergia tablettát ír fel állandó,mindennapi használatra. az a kérdésem lenne-mivel nem akarom állandóan feliratni- milyen másik vény nélküli gyógyszerrel lehetne helyettesíteni,ami egy hónapra nem is olyan drága.. válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Jó lenne egy allergiavizsgálattal tisztázni, mire is allergiás ténylegesen és azt célzott módszerrel kezelni. Ha végképp nem jut el orvoshoz, vegyen vény nélküli Fenistil gélt a kiütésekre és szedjen a tünetekre napi 1 szem Revicet tablettát, ez olcsó és hatásos is! Calcium nem szükséges. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 19:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: