• Kereszteallergia vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Nagyon szomorú vagyok, hogy azt feltételezi a kérdezőről, hogy hazudik. Már miért ne lehetne a menyem az unokám és a lányom is rákos. Gondolja, hogy szórakozásból írogatok ilyen dolgokat? A menyem limfómás lett, terhesség alatt, a gyereke már terhelten érkezett, leukémiás, A lányom pedig szintén limfómás. Mi ebben a nem életszerű? Én inkább tragédiának nevezném az Ön helyében. Felháborító a doktornő hozzáállása. Amit az étkezés és a rák összefüggéséről írt nekem, az meg nem igaz. Tanuljon még egy kicsit, és tájékozódjon, hogy mi az összefüggés, mert van. Nagyon köszönöm a nagy semmit.


        Kérdés: 2011. augusztus 02., 12:16;

      • Kérdések és válaszok a témakörben: