• Visszér problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2005-ben visszérrel műtöttek. Azóta semmi problémám nem volt, most egy idő óta dagad a bokám és piros apró kiütések jöttek rajta.Orvos látta szerinti allergia, lehet-e esetleg más betegség.

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrkütés témában

        Kedves Kérdező! Létezik olyan kórkép, hogy visszeres ekcéma. Lényegében ekcémás tüneteket látunk, de ezek okozója nem allergiás reakció, hanem a rossz keringés váltja ki. Ajánlatos lenne bőrgyógyászati vizsgálat, emellett érsebészeti kontroll is. Addig használjon visszazsírozó testápoló krémet és ne felejtse el a rendszeres fásliviselést!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. július 21., 16:51; Megválaszolva: 2011. július 25., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: