• Gyógyszer allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv Már fel tettem egy kérdést miszerint enyhe mendualgyulladásom van amleyre augmentin 625mg gyógyszert szedek, de alergiás is vok amleyxre Xyzalt szedek mióta szedem az antiboitikumot mindha az allergia gyógyszerem be sem venném alig kapok levegőt, ha abba hagyom 8 nap után a antibiotikum szedését idővela allergia gyógyszerem vissza beállhat, A választ előre köszönöm.

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszerallergia nem olyan formában szokott jelentkezni, hogy ezt Xyzal együttes adásával enyhíteni lehetne. A tünetek leginkább kiütések szoktak lenni, nem elhúzódó nehezebb légzés. Tehát a nehézlégzés nem az Augmentin miatt van. Az a valószínű, hogy valami más miatt erősödött fel az allergiája, és már nem elég erre a Xyzal. Pl. a torokgyulladás miatt befulladt és asztma spray kellene! Forduljon tüdőgyógyászhoz! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. július 14., 19:57; Megválaszolva: 2011. július 17., 17:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: