• Kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A test több részén(kar,kézfej láb hajlaokt, nyak, hát )elszórtan tenyérnyi nagyságú piros apró hólyagos kiütések jelentek meg ég és nagyon viszket. Kb.1 hétig szedtem kortikosteroidot(prednisolon-phenylbutason) a gyógyszerszedés közben kezdett már kialakulni. Kalcium sandoz-ra supradyn injectiora nem reagál és flucinar krémre sem.Ezen kívül volt hányás hasmenés, szemdagadás,fejfájás,gyengeség,szédülés.Ezek lehetnek összefüggésben a kiütéssel. Nagyon szépen köszönöm

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A felsorolt tünetek, mint szemdagadás, hasmenés, szédülés, fejfájás összefüggésben lehettek a kiütésekkel. Egy bélfertőzés pl. Salmonella, lehetett a csalánkiütést és hasmenést egyaránt kiváltó ok. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. július 13., 22:23; Megválaszolva: 2011. július 17., 17:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: