• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni,hogy kb. már 2 honapja beteg vagyok egykojtába be van dugulva az orrom kicsit köhögök meg a torkom szok fájni. Hiába szedek ki antibiotikumot 3 napig jo majd ujra jelentkezik.Allergiás lehetek vagy mi? Válaszát elöre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Valóban felmerül allergia lehetősége, szedjen antihisztamint, naponta többször használjon tengervizes orrspray-t, és ha nem javul, keressen fel fül-orr-gégészt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 09., 16:03; Megválaszolva: 2011. július 11., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: