• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő azt szeretném kérdezni hogy befestetem a hajam és 3-napra elkezdett a fejböröm leveledzeni és kiütéses mit tegyek Tisztelettel Nagyné.

        Dr. Gál Mónika válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Allergiás vagy iritatív eredetű kontakt bőrgyulladás kialakulása nem ritka a hajfestés során használatos vegyszere miatt. Bőrgyógyászt keressen fel, mivel ezek a tünetek hamar felülfertőződhetnek. Szteroidtartalmú gyulladáscsökkentő készítmények (ecsetelő) használatosak ebben az esetben, amit vény nélkül nem lehet beszerezni.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. július 03., 13:52; Megválaszolva: 2011. július 05., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: