• Parlagfű allergia megelőzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekem 4 éves kora óta parlagfű allergiás, 3 +-es. Aug.második felétől szept.végéig szenved, már mindent kipróbáltunk de sajnos olyan súlyos hörgőszűkülete jelentkezik minden évben, hogy rectodelt kúpot kell neki beadni ilyenkor mert annyira fullad azokban a hetekben. Kérdésem, hogy valamilyen homeopátiás gyógyszer, amelyet már most elkezdenénk megelőzésként szedni nem segítene neki a tünetek enyhítésében? Köszönöm!

        Dr. Csáki Csilla válasza a parlagfű allergia témában

        Kedves Kérdező! Homeopátiás kezelésben nem vagyok járatos, de az un. immunterápiás kezelésben igen, amely 1-2 hónappal a parlagfűszezon előtt elkezdve enyhíti a szezonban jelentkező tüneteket. Ezt Önök még egészen biztosan nem próbálták, mert nagyon új kezelési módszer. Természetesen megfelelően beállított hagyományos gyógyszeres kezeléssel is hatékonyan kivédhető a szezon alatti nehézlégzés, fulladás!Bővebben olvashat minderről a www.gyerek-allergia.hu honlapon! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. június 20., 19:47; Megválaszolva: 2011. június 22., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: