• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        gyermekemen piros csalán,szunyogcsipésre hasonlitó kiütések jelentkeznek.egyéb tünet nincs.nincs láza nem beteg.megfigyelésem szerint tészta és péksütemény fogyasztására ujabbak jelennek meg a pici egész karján,lábán.

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Csalánkiütést sok minden okozhat, allergia is, de vírusfertőzések, baktériumfertőzések is. Általában 2-3 hét alatt magától lezajlik egy ilyen betegség, utána már a tésztától sem lesz semmilyen tünet. Amennyiben 6 hét eltelte után is észlelik a kiütést, csak akkor érdemes kivizsgálást kezdeni allergia irányában. Addig csak tüneti kezelés, pl. Fenistil csepp adása és várakozás elegendő. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. június 10., 19:24; Megválaszolva: 2011. június 14., 06:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: