• Hisztamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm válaszát,küldőm a leletet.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A próbán a keresztekkel megjelölt anyagokra allergia igazolódott. A hisztamin a pozitív kontroll, erre szinte mindenki, az is, aki nem allergiás erős pozitivitással válaszol, emiatt tehát nem kell aggódnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 13., 08:09; Megválaszolva: 2011. április 13., 11:00

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben: