• poszméh csípése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy héttel ezelőtt egy széket akartam arrébb tenni, aminek az alján egy poszméh volt és belemarkoltam. Megcsípte a jobb kezem gyűrűs ujja első perc alatti részét. Napokig fájt, vörös volt és megdagadt az ujjam. Néhány napja viszont rettentően viszket ez az ujjam és a duzzanat sem lohadt le. A csípést követően ecetet öntöttem rá, majd Fenistillel kentem be, de nem igazán használt. Kérdésem: Mit lehetne tenni? Várom megtisztelő válaszát. Köszönettel: Mózesné [email protected]

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A háziorvos fel tud írni alumíniumos hűtőkenőcsöt, vagy használjon rá hűsítő rázókeveréket, vegyen a patikában antihisztamint!Ha nem javul, vagy egyéb tünetek jelentkeznek, pl. arcduzzanat, fulladás, torokviszketés, mielőbb keressen fel bőrgyógyász ügyeletet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 08., 05:59; Megválaszolva: 2011. április 09., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: