• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 hónapja náthás lettem és fulladtam. Akkor megfázásra gondoltunk. Kaptam antibiotikumot. Továbbra is fulladtam és kiütéseim lettek. Közben ki kellett húzni egy fogamat, ami nem akar gyógyulni 10 napja fájdalomcsillapítóval élek. Továbbra is fulladok és ma reggelre bedagadt a szemem, az arcom. Tegnap jött meg a vérzésem, ami miatt dolgozni sem tudtam menni, mert úgy elönt, hogy semmivel nem tudom felfogni. Nem tudom mitől vannak ezek a tünetek. Ha fontos, még annyit, hogy Normaflore-t szedek ami után duplán fulladok. 3 hete rákszűrésen voltam, ami gyulladást mutatott és HPV gyanút. A vérképem elég súlyos vashiányt mutat, amire vénásan kapom a vasat. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy merre induljak. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Gál Mónika válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Fulladásos és kiütéses panaszai hátterében nem zárható ki allergiás eredet, de számos más tényező is okozhatja például szívproblémák,erős gyulladás,de akár daganat is. Mindenképpen kérje háziorvosa segítségét egy alapos kivizsgálásban. Ha fullad, tüdőgyógyászati vizsgálatra mindenképpen a közeljövőben kellene sort keríteni.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2010. november 29., 09:54; Megválaszolva: 2010. december 01., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: