• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        Elektrodiagnosztikai teszteléssel kimutattak nálam különböző étel és egyéb allergiákat (marhahús, csirkehús, gyapjú, kutyaszőr, tejtermékek, mogyoró stb), holott én ezeknek semmi jelét nem tapasztaltam magamon korábban. Kérdésem az, hogy lehet-e valaki úgy allergiás hogy az semmi tünetet nem okoz? KI kell hagyni feltétlenül ezeket az élelmiszereket egy időre a táplálkozásból, vagy ne foglalkozzak vele ha nem okoz panaszt?

        Többek között kimutattak alumínium allergiát is. Az egyetlen amiről tudok, hogy ezt az anyagot tartalmazza az a dezodorom. Célszerű ilyenkor azt is lecserélni, vagy olyan kis mennyiségben tartalmazza hogy az nem árthat?

        Javasoltak továbbá méregtelenítőkúrát is feltétlenül. Létezik valami humánusabb módja is a méregtelenítésnek, ami mellett még lehet valamit enni, mert én tuti nem bírom ki hogy egy hétig csak folyadékot vegyek magamhoz. (29 éves nő vagyok)

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Hölgyem!

        Az ilyen tesztelések eredményét a hagyományos orvoslás nem ismeri el, nbem tartja hitelesnek. Ha allergiára van gyanú, akkor allergológiai szakrendeléshez forduljon, ahol hiteles, a konzervatív medicina által elfogadott vizsgálatokkal fogják tesztelni az allergiát. Egyelőre nem javaslok önnek teendőt, sem semmi változtatást, várja meg az allergológiai vizsgálat eredményét!



        Kérdés: 2010-05-26 12:06:38; Megválaszolva: 2010. május 26., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: