• Tisztelt Doktornő !

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pollenallergiám van . / Parlagfű, feketeüröm / Évek óta szedtem a Zirtec tablettát . Sajnos nem használt szinte semmit . Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen terápiát javasol ?

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Ma már jóval több lehetőség van  a pollenallergiás, szénanáthás, asthmatikus vagy bőrkiütéssel járó panaszok enyhítésére. A tabletták mellett orrspray-k, szemcseppek, inhalációs készülékek kombinált használatával az életminőség jelentősen javítható a pollenszezonban. Azonban ezek a készítmények mindegyike allergológus szakorvos javaslatához kötöttek. Bőr- vagy tüdőgyógyász- vagy fül-orr-gégész allergológust is felkereshet ezen panaszaival.

        Tisztelettel:  Dr. Gál Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-29 10:14:48; Megválaszolva: 2011. július 29., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: